„Квіточка з начинкою“

Veröffentlicht von

Давно не розбавляли свій стіл чимось оригінальним і цікавим? Тоді ви не випадково потрапили на рецепт цієї смачної і ніжної закуски. Сьогодні, вашій увазі ми продемонструємо надзвичайно просту у приготуванні страву під назвою «Квіточка з начинкою». Перевага даного рецепту в тому, що тут всього 4 інгредієнти і мінімум часу, щоб ви змогли смакувати апетитними канапешками. Ну що ж, не будемо розтягувати, а одразу приступимо до приготування!

закуска рецепт

Для яскравої закуски нам знадобляться:
– Огірок середнього розміру
– Батон білий
– Вершковий сир (Філадельфія, рікота, маскарпоне і таке інше) 200 грамів 
– Ікра чорна 50 грамів
– Цибулька зелена декілька пір’їнок

Даних продуктів нам вистачить для задоволення 2-3 людей.

Час на приготування – 10 хвилин максимум.

закуска приготування

Приступимо до підготовки продуктів і їхнього приготування:


Крок 1
Візьміть хрусткий, свіжий огірок. Гарно його помийте під холодною водою, протріть паперовим рушником від лишньої вологи. Поставте огірок на дошку для на різання і розріже його навпіл повздовж. Після поставте 2 половинки розрізом на поверхню дошки і наріжте тонкими півкільцями. Помістіть нарізані шматочки на тарілку.

яскрава закуска

Крок 2.
Беремо батон і нарізаємо його на рівномірні скибочки (це якщо ви в магазині взяли ненарізаний батон). Потім візьміть круглі формочки, якщо такі є, і виріжте фігуру з середини батону. Якщо немає, то акуратно вирізаємо круги ножем.

апеитна закуска

Крок 3.
Викладіть на тарілку вершковий сир і розімніть його до однорідної маси, щоб не було грудочок. Також залиште його на тарілці поки не прийшов його час і накрийте кришкою, щоб він не висихав на відкритому повітрі.

смачна закуска

Крок 4.
Відкрийте баночку з ікрою і викладіть її на окреме блюдце. Ікра дуже корисний та багатий на вітаміни та мінерали продукт. Також вона є не зовсім бюджетною, тому слідкуйте уважно, що саме ви купляєте: на банці має бути чітко вибита дата зберігання. Ні в якому разі не купляйте ікру в пластиковій тарі, оскільки там вона не може зберігатись правильно. Також чорна ікра не може продаватись на вагу, так як вона продається набагато рідше за червону, відповідно більше шансів, що вона буде несвіжа, та й ви не прослідкуєте коли вона була відкрита.

поживна закуска

Крок 6
Всі інгредієнти готові? Тоді приступаємо до приготування: Викладіть на плоску тарілку круглі шматочки хліба. Щедро намастіть його зверху вершковим сиром. Тепер поставте на сир зверху по 2 шматочки огірка зрізом донизу і так з чотирьох сторін, утворюючи квіточку. Так само ставимо смужки зеленої цибулі, тільки збоків огірка, там де є вільне місце також один навпроти одного. В центр нашого шедевру ставимо чорну ікру. Посипте сіллю, та перцем за бажанням. Тарілку можете прикрасити цибулькою та огірком і подавайте до столу.  Ситна та смачна закуска готова! Смачного!

закуска рецепт

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert