Канапе «Хрускіт сонця»

Veröffentlicht von

Соковито-ніжні та полум’яно-смачні канапе – те, що потрібно аби зарядитися енергією. А ще такою стравою Ви неодмінно зможете почастувати гостей. Адже у нашому рецепті підібране найліпше поєднання для закуски. Що тішить іще, так це простота приготування. Кожен шматочок настільки пікантний, що згодом «Хрускіт сонця» стане однією із найулюбленіших закусок. Що ж, почали!

Для приготування канапе «Хрускіт сонця» Вам знадобиться:

  • хліб для тостів – 2 скибки;
  • помідори чері – 3 шт.;
  • сир: крафтовий, чи твердий;
  • арахіс, або ж волоські горіхи;
  • олія – 1 ст.л.;
  • зелень.

Кількість порцій – 1.

Час приготування – 25 хвилин.

За основу наших канапе візьмемо хліб для тостів. Його спершу потрібно підсмажити. Варіантів зробити це безліч. Тостер, духова шафа, чи навіть сковорідка. Головне, щоб утворилася хрустка скоринка на хлібі.

Додамо неперевершеного аромату страві! Візьміть ваш найулюбленіший сир. Для канапе згодиться будь-який із видів: брі, пармезан, чи голландський. Чудово смакуватимуть і крафтові сири з козиного молока. Поріжте його на тоненькі шматочки.

Ще більшої поживності нам додасть арахіс. Втім, спершу потрібно його злегка підсмажити на пательні. Надзвичайний аромат та ще більше корисних елементів. Саме арахіс покращує роботу пам’яті та концентрації уваги. Залишіть горішки на потім, а поки приступайте до наступного кроку. Якщо раптом арахісу немає, можете замінити його волоським горіхом.

Солодкувато-насичений смак помідорів чері здатен не лише втамувати голод, а й підняти настрій. Відомо, що томатний сік тонізує та корисний для судин. Для канапе цей продукт варто порізати навпіл. Аби сік ненароком не стрельнув на Ваш одяг користуйтеся дощечкою та добре нагостреним ножем.

Наступний крок – підсумок всіх старань. Адже зараз будемо всі інгредієнти збирати докупи. Квадратний підсмажений тост поріжте трикутником. За необхідності змастіть його олією. Далі викладіть сир, а згори покладіть дві половинки помідорів. Якщо любите гострі відчуття – посипте томати перцем та сіллю. Викладіть на канапе підсмажений арахіс. Та прикрасьте все гілочкою руколи. За потреби можете використовувати сухі прянощі, або додати ще більшого смаку канапе.

Рекомендовані сайти:

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert