Закуска „Хрустка начинка“

Veröffentlicht von

Ще в давньому Римі сам Юлій Цезар любив справді розбудити свій апетит та куштувати перед основними стравами маленькі смаколики у вигляді закусок. Такий спосіб перейшов і до наших часів та активно використовується серед всіх господинь! Закуски – це справді те, що в першу чергу вартує Вашої уваги на гучному застіллі. Вони справляють перше враження про весь стіл та можуть навіть вплинути на смакові відчуття у подальших основних стравах. Тому не дарма власник лаврового вінка на голові надавав їм таке велике значення! Спробуйте і Ви приготувати таку смакоту та зробити бенкет, як за часів римлян! Яскрава та ситна закуска „Хрустка начинка“ стане чудовим варіантом для ситного та поживного перекусу, при цьому Ви затратите мінімум часу та енергії на її приготування. Вона поєднує в собі ароматну ковбаску, пікантні мариновані огірочки, поживний кисломолочний сир та ніжну сметанку. 

закуска рецепт

Дотримуйтесь такої кількості продуктів, щоб отримати порцію на 3 осіб:

– ковбаса  пепероні ( приблизно 150 грамів)

– сир кисломолочний з середнім відсотком жирності ( орієнтовно 200 грамів)

– мариновані огірочки ( 3 штуки)

– сметана ( 2.5 столових ложок)

– сіль за смаком

закуска інгредієнти
  • Час приготування триватиме всього 8-10 хвилин!

Поетапне пригиготування та рекомендації від нас.

Крок 1.

Візьміть ковбасу та поріжте її на кільця товщиною в 0.5 сантиметрів. Не забудьте зняти шкірку з продукту. Пепероні, або як ще кажуть: гостра південно-італійська салямі, гостра копчена неаполітанська ковбаса чи гостра сицилійська співпресата. Все це зводиться до однієї апетитної назви!  Використовувати обов’язкові для пепероні гострий перець, часник та спеції італійці вигадали дуже давно, адже вони служили природними консервантами продукту та дозволяли зберігати його у звичайних умовах. 

яскрава закуска
Справді якісний варіант такої ковбаси багатий на вітаміни групи В, а також такі мікроелементи як: фосфор, цинк, калій, марганець. Проте, слід пам’ятати, що пепероні не рекомендується зловживати людям, які мають проблеми із шлунково-кишковим трактом, оскільки в її складі є пекучий перець. Необхідно бути обережними і людям із зайвою вагою, адже вона досить калорійна.

Крок 2.

Далі перейдіть до кисломолочного сиру. Його потрібно помістити у окрему глибоку посудину. Зверніть увагу на те, якого кольору сир, адже якщо він має більш жовтий відтінок та різкий запах, тоді краще негайно замініть його на інший! Практично кожному відомо, що користь кисломолочного сиру полягає в неймовірному вмісті саме кальцію, який дуже важливий людині для формування кісток, зубів, міцності нігтів та волосся. Великий плюс сиру в тому, що він добре збалансований і легкозасвоюваний. При регулярному вживанні в їжу він здатен підвищувати тонус організму, наповнювати його мінералами та вітамінами, які життєво необхідні для кожного. В його складі міститься лактоза, різноманітні амінокислоти, також мінеральні речовини, як: фосфор, залізо та кальцій. Окрім цього, в його складі вдосталь  вітамінів, серед яких A, В, С, D та інші, а також  вищезгаданий білок.

смачна закуска

Тепер підготуйте посудину зі сметаною та сіль. Додайте їх до сиру та дуже добре перемішайте. В результаті у Вас повинна вийти рідкувата „кашка“ із сиру.

ситна закуска

Крок 3.

Вийміть з банки огірочки. З ними не потрібно робити жодних додаткових дій, тільки струсити від зайвого розсолу. Найкращим рішенням буде використання домашнього варіанту, проте, якщо ви не робите їх самостійно, тоді дуже ретельно обирайте магазинний варіант! Підготуйте всі необхідні інгредієнти, адже зараз потрібно формувати закуску для подачі!

ніжна закуска

Крок 4.

Візьміть шматок ковбаси, змастіть його шаром із сирної маси, далі помістіть туди по центрі огірочок. Краї ковбаси злегка складіть один до одного та закріпіть спеціальною шпажкою, або ж зубочисткою.

апетитна закуска

За бажанням можете додатково прикрасити цю апетитну та смачну закуску листочками петрушки, які не тільки розбавлять зовнішній вигляд, але й додадуть легкого і свіжого присмаку! Тепер сміло подавайте закуску до столу та насолоджуйтесь смаком. Смакуйте на здоров’я!

закуска приготування

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert