Закуска „Овочевий рай“

Veröffentlicht von

Чи буває у Вас таке, що раптом Вам дуже хочеться весни? Коли усе цвіте і погода миттю піднімає настрій? На жаль, ми не в змозі змінити похмуру погоду за вікном, але ми точно можемо підняти Вам настрій цим чудовим рецептом – закуска-салат з огірків, сливки, червоного перчику і помідорів точно змусить Вас посміхнутися. Оригінальна подача, кольорові і яскраві продукти здатні творити чудеса. Не вірите? Тоді давайте разом переконаємося в цьому! закуска рецепт

Інгредієнти :

– великий червоний болгарський перець
– один середній помідор
– два середніх огірки
– 3 сливки
– кунжут
– спеції за бажанням

закуска інгредієнти


Кількість порцій : 1

Час приготування : 10 хвилин

Приготування

Крок 1.

Для початку підготуємо наші овочі. Ретельно помийте огірки, помідор і червоний перчик. За допомогою кухонного рушничка заберіть зайву вологу.

закусна легка

Крок 2.

Так само підготуйте і сливку – помийте і промокніть рушничком.

закуска смачна

Крок 3.

Тепер переходимо до нарізки овочів. Зверніть увагу, кожен продукт ми будемо різати по-іншому. Виймаємо серединку з червоного перчику і ріжемо плід кружечками. Так само кружечками нарізаємо і наш помідор.

закуска корисна

Крок 4.

Тепер беремося за огірок – його ми намагаємося порізати на рівні, довгі пластини.

закуска проста

Крок 5.

А тепер настав час нашої „ізюминки“ в салаті – кружечками ріжемо і сливку.

закуска святкова

Крок 6.

Ось усе і готово. Тепер викладаємо на тарілку наші огірки, зверху додаємо решту інгредієнтів. Посипаємо кунжутом, і, вуаля – неймовірно легкий, корисний перекус готовий.

закуска поживна

Така закуска є на 100% поживною і корисною, адже складається лише з овочів. І сливки 🙂 А сливи, як відомо, недарма вважаються найкориснішим літнім фруктом – вони допомагають боротися з остеопорозом, багаті вітаміном К1 і магнієм та калієм, що дуже корисно для здорової роботи серця. Помідори кількістю вітамінів теж не поступаються : в них високий вміст вітамінів групи В, а також білок, клітковина, фосфор і йод. Червоний болгарський перець забезпечить Ваш організм аскорбіновою кислотою і позитивно впливатиме на здорову роботу шлунку. Ну а огірок, в свою чергу, очищає наш організм від холестерину. Тому, мерщій за стіл! Смачного!

закуска приготування

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert