Закуска „Мамма Міа“

Veröffentlicht von

На сьогоднішній день арсенал холодних та гарячих закусок просто вражає, адже в нього входять і бутерброди, і канапе, і рулети, і легкі салати, і паштети, і заливні страви, і риба з морепродуктами, ковбаси та сосиски, а також маринади та соління… Вибір закусок в теперішній час обмежений лише Вашою фантазією та страхом до чогось нового. А як пробудити сміливість та розвинути фантазію? Правильним рішенням стане відвідування нашого сайту, в на якому зібрані смачнючі підбірки різноманітних рецептів! Ми завжди раді Вам допомогти створити власний кулінарний шедевр та додати сміливості у експериментах на кухні! Тому радо хочемо представити Вам нашу новинку в розділі закусок, а саме закуску „Мамма Міа“. Вона дуже апетитна на вигляд, доволі проста у приготуванні та нереально смачна! Секрет такого неймовірного смаку одразу зрозумілим, коли Ви дізнаєтесь склад, а мова йде про ніжний плавлений сирок в поєднанні з пікантним часничком та майонезом.  Якщо нам вдалось заінтригувати Вас, тоді обов’язково читайте до кінця, адже тут прихований детальний рецепт та рекомендації!

закуса рецепт

Для приготування цієї апетитної, поживної та ситної закуски Вам потрібні такі інгредієнти:

– курячі яйця середнього розміру ( 4 штуки)

– плавлений сирок ( 1 упаковка)

– майонез ( приблизно 2 столові ложки)

– великий зубчик часника, або ж 2 маленькі

– сіль за смаком

закуска інгредієнти
  • Час приготування – не більше 15-ти хвилин
  • В результаті Ви зможете пригостити цими смачнючими шматками 6 гостей!

Поетапне приготування та рекомендації від нас.

Крок 1.

Ну що ж, стартуємо! І почнемо ми саме з яєць. Два з них потрібно зварити. Тому покладіть їх у невелику каструлю та залийте холодною водою. Увімкніть великий вогонь та доведіть все до кипіння. Після цього добавте дрібку солі у воду та ретельно перемішайте. Ця хитрість допоможе зваритись яйцям більш рівномірно та дозволить покращити процес очищення від шкаралупи, адже так вона не буде відходити із самим яйцем. Зменшіть вогонь та варіть яйця приблизно 10 хвилин. Після того, як завершиться час, одразу злийте гарячу воду та піднесіть каструлю під кран з холодною водою. Потримайте яйця 1-2 хвилини у такій крижаній воді, а тоді з легкістю приступайте до очищення. Після цього потріть курячі яйця на дрібній стороні терки. 

яскрава закуска

Крок 2.

Два інші яйця розбийте у глибоку миску. Тепер за допомогою виделки добряче збийте яйця до більш однорідної консистенції. Після цього додайте до взбитої маси 2 столові ложки майонезу та трішки солі.

ситна закуска

Ще раз ретельно збийте все до однорідного кольору.

проста закуска

Далі розігрійте сковороду, додайте туди олію та злийте всю взбиту яєчну масу. Смажте її на маленькому вогні, приблизно 2 хвилини з кожної сторони. В результаті у вас повинен вийти 1 великий яєчний млинець.

яскрава закуска

Крок 3.

Відкрийте упаковку з сиром, візьміть та натріть його на терці. Плавлений сирок має дуже ніжну текстуру, а тому буде робити закуску ще смачнішою та легкою. Проте, слід пам’ятати, що смак такого сирку повністю залежить від виробника, його складу, а також від терміну придатності. Тому обов’язково перевіряйте ці всі ознаки перед покупкою!

ароматна закуска

Крок 4.

Тепер візьміться за часник. Його потрібно очистити від лушпиння, сполоснути, а потім пропустити через часникодавку. Для нашої закуски краще обрати свіженькі зубчики часника, адже вони більш соковиті, гострі та смачні.

пікантна закуска

Крок 5.

У глибокій посудині змішайте натертий сирок та яйця, а також додайте до них часник. Добре перемішайте все, щоб кожен інгредієнт ввібрав консистенцію іншого.

смачна закуска

Крок 6.

Все майже готово, тепер тільки залишилось взяти наш млинець, викласти на нього масу з сиру, яєць та часника і акуратно загорнути його в рулетик.

апетитна закуска

Потім акуратно поріжте його на рівні шматочки, прикрасьте петрушкою та подавайте до столу! Ми гарантуємо, що гості будуть в захваті, а Ви мега щасливі, тому що страва вдалась на всі сто. Смакуйте на здоров’я!

закуска приготування

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert