Закуска „Диво гастрономії“

Veröffentlicht von

Жоден прихід гостей нестрашний, якщо Ви вмієте правильно та швидко підготуватись до нього! Для цього достатньо вміти готувати смачні та апетитні закуски. Ми запевняємо, що все не так і страшно, адже саме закуски можна з легкістю приготувати всього за декілька хвилин, нестандартно оформити їх та справді надати столу неабиякої ефектності! Саме ці показники покажуть Вас в ролі господині лише з найкращої сторони, а Ваші дорогі гості будуть ситі та задоволені!  Проте, інколи буває так, що вкрай важко створити щось справді унікальне та оригінальне, а тим більше смачне! Тому на допомогу приходимо ми! Всього декілька порад від нас і поживна та апетитна закуска вже красується на Вашому столі! А от і один з прикладів, а саме закуска під назвою „Диво гастрономії“. Вона має притягуючий та зачаровуючий вигляд, а окрім того ще й смачна! Це все завдяки правильним продуктам, які тільки доповнюють один одного. Сюди входить ситна теляча шинка, корисний кабачок, курячі яєчка, смачний лаваш, а також різні спеції. „Диво гастрономії“ однозначно варта Вашої уваги! 

закуска приготування

Для приготування порції на 2 осіб підготуйте наступну кількість продуктів:

– шинка теляча ( приблизно 200 грамів)

– кабачок середнього розміру 

– лаваш „Вірменський“ ( 1 листок)

– курячі яйця середнього розміру ( 2 штуки)

– сіль та перець за смаком

закуска інгредієнти
  • Час приготування займе у вас не більше 15-ти хвилин

Детальний опис подальших дій

Крок 1.

Ну що ж, розпочнімо з телячої шинки. Поставте її на дошку для нарізання та подрібніть на кубики. Хочемо зауважити, що цей продукт досить гарно втамовує голод, адже в телячій шинці багато білку, який чудово впливає на ріст м’язів та бере участь у заспокоєнні голоду. Окрім цього, сама теляча шинка в порівнянні з іншими має досить низьку калорійність, а тому її можна вживати навіть тим, хто слідкує за харчуванням. Для того, щоб справді посмакувати та набратись користі від такого продукту, потрібно вибрати правильну та якісну шинку! Якщо шинка стоїть за скляним прилавком і до неї не можна доторкнутися і понюхати, не варто зневірятися. Потрібно просто ретельно розглянути продукт. Наявність  маленьких прожилок м’яса, а також смужок жиру та сухожилля – знак того, що шинка справді  виготовлена ​​з натурального м’яса. При цьому в шинці не допускається наявність хрящів, жил або желейних прошарків.

ситна закуска

Крок 2.

Далі візьміться за лаваш. Повністю розгорніть його на столі, а потім виріжте 2 рівні кільця, діаметром приблизно в 12 сантиметрів. Для цього можете використати невеличку каструлю та поставити її на лаваш.

апетитна закуска

Після цього просто проведіть ножем довкола каструлі та насолоджуйтесь рівною формою. Важливо обрати свіжий продукт, адже якщо лаваш стоїть в магазині декілька днів, тоді він буде мати сухі краї і Ви не зможете зробити рівні форми.

смана закуска

Крок 3.

Курячі яйця розбийте кожне у окрему більш глибоку посудину. Потім помістіть їх на добре розігріту на олії сковороду та смажте до повної готовності. Не рекомендуємо смажити яйця до такого моменту, коли яйце починає повністю рум’яніти та хрустіти від того, що воно перегоріло. Смажте куряче яйце на маленькому вогні, під накритою кришкою сковорідки.

поживна закуска

Крок 4.

Наступним буде кабачок. Візьміть овоч та ретельно промийте його у воді. Після цього відріжте зайві частинки з обох боків овоча та натріть його на спеціальній подовгастій терці. Якщо говорити про користь цього овоча, то у складі кабачків міститься багато калію, вітамінів групи В, харчових волокон та антиоксидантів, які приносять неабияку користь здоров’ю. Окрім цього,  кабачок містить помірні рівні тіаміну, піридоксину, рибофлавіну та мінералів, а саме: залізо, марганець, фосфор та цинк.

яскрава закуска

Крок 5.

Все майже готово, залишилось зробити найосновніше – красиво оформити подачу! Для цього візьміть тарілку та поставте на неї вирізані кружельця з лаваша. Далі посипте лаваш кубиками шинки та викладіть зверху них готове яйце.

смана закуска

Далі, акуратно викладіть довкола лавашу та яєць тонкі соломинки кабачка і посипте все подрібненою зеленою цибулькою. Тепер ця фантастична, яскрава та оригінальна закуска в повній готовності до подачі на стіл. Смакуйте на здоров’я!

закуска рецепт

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert