Закуска „Вдале святкування“

Veröffentlicht von

Запросити друзів на гостину – одна справа, а от придумати гарне святкове меню – завдання ще з тих! Щоб не сидіти цілий день на кухні та не витрачати час на пошуки якоїсь вишуканої страви, пропонуємо вам звернути увагу на закуску під назвою „Вдале святкування“. Це досить проста, але надзвичайно смачна закуска, завдяки яскраво вираженому присмаку маринованого оселедця, апетитних чорних оливок, квашеного огірочка, курячого яєчка, плавленого сирка та ароматної булочки. 

закуска рецепт

Щоб приготувати таку поживну та оригінальну закуску вам потрібні такі інгредієнти:

– оселедець маринований у олії ( близько 100-та грамів)

– консервовані чорні оливки ( приблизно 70 грамів)

– квашений огірок середнього розміру (  2 штуки)

– плавлений сирок (без наповнювачів та додаткових шкідливих речовин)

– куряче яйце середнього розміру ( 1 штука)

закуска інгредієнти

Час приготування – до 15-ти хвилин

Кількість порцій ( 6 штук)

Етапи приготування

1. Для початку потрібно розрізати міні булочки. Потім можете злегка підсмажити їх на антипригарній сковороді без олії. Проте, булка повинна бути тільки злегка хрусткою, не перестарайтесь!

смачна закуска

2. Вийміть плавлений сирок з упаковки та пропустіть його через м’ясорубку, або ж просто збийте блендером. Консистенція смачного та якісного сирка буде тягучою та пружною, в жодному разі продукт не повинен кришитись! Не забудьт еперевірити термін придатності на упаковці сиру.

апетитна закуска

3.Відкрийте упаковку з маринованим оселедцем. Вийміть потрібну кількість риби, при цьому злегка струшуючи зайву олію. Поставте шматочки риби на тарілку. 

ситна закуска

4. Обережно відкрийте банку консервованих оливок, злийте рідину та дістаньте 50 грамів оливок. Помістіть їх на дошку для нарізання та розріжте плоди навпіл.

оригінальна закуска

5. Помістіть куряче яйце у каструлю та залийте холодною водою. Потім помістіть на плиту з великим вогнем. Доведіть воду до кипіння та додайте туди чайну ложку солі, щоб вона полегшила процес очищення від шкаралупи. Потім зменьшіть вогонь та варіть яйце приблизно 8 хвилин. Коли час завершиться – злийте кип’яток та піднесіть каструлю під холодну воду. Очистіть яйце та поріжте його на тонкі дольки.

поживна закуска

6. Квашений огірок помістіть на дошку для нарізання. Візьміть тонкий гострий ніж та поріжте овоч на дуже тонкі скибки.

смачна закуска

7. А зараз, варто перевірити, чи не пропустили ви якийсь з етапів. Якщо все готово – приступайте до оформлення закуски. Візьміть наші хрусткі брускети, змастіть їх плавленим сирком, добавте дольки вареного яйця, викладіть квашений огірок, шматки маринованого оселедця, половинки оливок та можете прикрасити зверху подрібненою зеленою цибулькою. Ось і все, закуски вийшли дуже апетитні, ситні та досить  вишукані!

вишукана закуска

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert