Закуска „Апетитні конкільоні“

Veröffentlicht von

Ця незвична закуска сподобається вам своїм виглядом і надзвичайним смаком, приверне увагу не тільки дорослих, але й дітей. Цю страву можна готувати не тільки в будні дні, а й у святкові. Конкільоні – це італійські макарони великого розміру у вигляді мушлі. Їх можна фарширувати різними начинками, можна запікати. Ми сьогодні будемо їх фарширувати соковитим помідором, смачним і ніжним сиром Моцарелою, ароматним базиліком, заправлених гірчицею по-французьки та пряними травами. Виходить дуже смачно і вишукано.

закуска апетитна

Для закуски вам будуть потрібні такі інгредієнти:

Макарони Конкільоні – 200 грамів

Помідор – 2 штуки

Сир Моцарела – 200 грамів

Базилік – 1 пучок

Гірчиця по-французьки – 2 столові ложки

Суміш пряних трав -1 столова ложка

Оливкова олія – 2 столові ложка.

закуска інгредієнти

Корисні властивості складників. Моцарела – це всім відомий сир виготовлений в італійських сироварнях, який використовують для приготування різних страв. А ще сир володіє корисними властивостями: запобігає виникненню авітамінозу, контролює рівень цукру, веде боротьбу з головною біллю, перешкоджає виникненню анемії, добре впливає на процеси травлення, понижує рівень холестерину, підтримує роботу мозку, зміцнює імунну систему, запобігає виникненню серцевих захворювань. Базилік – це пряна рослина із родини м’ятних, тому й своїм смаком нагадує м’яту. Його використовують як прикрасу до страв, а також як інгредієнт до страв. Базилік сприятливо впливає на роботу серця, добре діє на систему дихання, зміцнює зуби, позбавляє неприємного запаху з ротової порожнини, понижує артеріальний тиск.

Етапи приготування закуски:

1. Спочатку потрібно відварити макарони. Налийте в каструлю достатню кількість води, посоліть, додайте трішки олії, це для того, щоб макарони не прилипали один до одного. Варіть Конкільоні приблизно 8 хвилин, щоб вони були трішки недоварені, так будуть краще тримати форму.

закуска поживна

2. Помідори миємо під протічною водою, нарізаємо тоненькими кружечками.

закуска ароматна

3. Сир Моцарелу вийміть з упаковки, наріжте кружальцями. Обов’язково перед використанням перегляньте термін придатності продукту.

закуска смачна

4. Пряні трави змішайте з оливковою олією.

закуска заправка

5. Базилік промийте під струменем води, зайву воду струсіть із рослини.

закуска рецепт

6. А тепер будемо наповнювати макарони готовими нарізаними продуктами. Спочатку візьміть тарілку на якій буде стояти закуска. Тепер беремо макарони та по черзі викладаємо кружечки помідор та сиру. Розкладіть готові нафаршировані Конкільоні на тарілці, додайте у кожну макаронину гірчицю по-французьки, зверху полийте оливковою олією із пряними травами, прикрасьте листочками базиліку. Апетитна, проста, смачна, оригінальна закуска готова. Смакуйте на здоров’я!

закуска готова

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert