Закуска „Апетитна шинка“

Veröffentlicht von

Закуска  — це невелика, мініатюрна, легка страва в кулінарному мистецтві, яка споживається перед основною стравою і з якої починається трапеза. Вона водночас збуджує апетит, але також призначена для того, щоб приглушити перший, великий голод. Закуска особливо важлива, оскільки вона створює перше враження про меню та змушує Вас прагнути скуштувати всі страви, які слідують. Ви можете задовольнити смаки всіх гостей за допомогою простих і недорогих рецептів, які обов’язково принесуть успіх, або викликати ентузіазм за допомогою вишуканих закусок. Більшість закусок прості в приготуванні, щоб їх можна було подати якомога швидше. Ми маємо для Вас ідеальний варіант, який поєднує в собі і простоту, і вишуканість – закуска „Апетитна шинка“ розігріє апетит Ваших гостей і задовільнить смаки навіть найприскіпливіших критиків. Вона також чудово доповнює меню святкового столу, адже складається з інгредієнтів, які люблять усі – апетитна шинка, вершковий сир з травами і овочі… Прекрасне поєднання, яке закохає в себе з першої секунди, тому приступимо до приготування!

закуска рецепт

Інгредієнти для закуски „Апетитна шинка“ :

– шинка (100 гр.)
– один огірок
– один помідор
– вершковий сир з травами (50 гр.)
– гірчиця

закуска інгредієнти

Кількість порцій : одна порція розрахована на декілька осіб
Час приготування : 10 хвилин

Приготування

Крок 1.

Візьміть великий, свіжий огірок і ретельно помийте його. Огірки — справжній суперпродукт: вони містять багато вітамінів і мінералів, а також є засобом для схуднення, оскільки мають низьку калорійність. У 100 грамах сирого огірка міститься всього близько дванадцяти калорій. Це робить огірок одним з найбільш низькокалорійних продуктів. В основному це пов’язано з вмістом води, який становить 95 відсотків. На додаток до високого вмісту води, огірок складається з дуже малої кількості білків і жирів. Овоч містить, зокрема, вітаміни групи В, а також вітамін С і вітамін Е. Огірки також відносно багаті на мінерали – кальцій, цинк, залізо, магній, калій і фосфор.Щоб зберегти цінні вітаміни і мінерали, огірки потрібно їсти з шкіркою, оскільки в ній містяться вітаміни. Клітковина, яка важлива для травлення, також міститься в оболонці. Органічні огірки особливо підходять для вживання в їжу зі шкіркою. Якщо Ви хочете обійтися без гірких речовин, Вам слід щедро обрізати кінчики, тому що гіркі речовини накопичуються особливо біля основи стебла.

закуска поживна

Крок 2.

Помитий огірок наріжте „стрічками“ за допомогою овочерізки.

закуска апетитна

Крок 3.

Щоб закінчити з овочами, одразу підготуємо і помідор – помийте його і наріжте кубиками. Помідори є ще одним дуже корисним продуктом : їх високоякісні інгредієнти підтримують здоров’я всього організму. Крім того, вони мають невелику кількість калорій і надзвичайно смачний смак – чого ще можна хотіти? Однією з найважливіших речовин у помідорах є лікопін, каротиноїд, який нейтралізує вільні радикали. Перш за все, він захищає шкіру від клітинних змін, викликаних УФ-випромінюванням, і завдяки своїй дії може пригнічувати деякі види раку. Але це ще не все: лікопін також корисний для нашого серця, оскільки гальмує відкладення шкідливих речовин у венах і таким чином запобігає серцево-судинним захворюванням. Однак слід зазначити, що лікопін може оптимально використовуватися нашим організмом, лише якщо він був розігрітий. Поєднання з оліями, наприклад, оливковою, також сприятливо впливає на ефект. Усім відомо, що фрукти та овочі особливо корисні завдяки вмісту вітамінів. Помідор містить не тільки велику кількість вітаміну С, а й велику кількість вітамінів групи В, які сприяють концентрації уваги. Залізо в помідорах забезпечує енергією, фолієва кислота захищає від затвердіння артерій. Таким чином, помідор також зміцнює всю нашу імунну систему. 

закуска корисна

Крок 4.

Основою закуски є соковита шинка – наріжте її скибками.

закуска швидка

Крок 5.

Ну і куди ж без вершкового сиру з травами! Це – оптимальний продукт, який будь-якій страві додасть пікантності і насиченості.

закуска легка

Крок 6.

Проте є ще один продукт, який дарує „Апетитній шинці“ пікантний смак – гірчиця.

закуска смачна

Крок 7.

Залишилося найпростіше – формування закуски. В центр тарілки викладаємо овочі, зверху вершковий сир. По боках викладаємо шинку в формі пелюстків і додаємо гірчицю. Смачного!

закуска приготування

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert