Закуска „Смачно і здорово“

Veröffentlicht von

Хочемо з вами поділитись прекрасною закускою, вашому здивуванню не буде меж. Вона легко і швидко готується без варіння і смаження. Таку закусочку варто готувати коли у вас обмаль часу, а продукти є у вашому холодильнику, і гості на порозі. Ця закуска і корисна, і ситна, і прекрасна для вашого здоров’я. А ви любите рибу? А експериментувати? Якщо так, то цей рецепт саме для вас. Саме так і створився рецепт цієї закуски, коли пан Рішельє у себе на кухні випадково перекинув всі інгредієнти.

закуска вишукана

Для приготування такої чудової, апетитної та пікантної закуски нам знадобляться такі інгредієнти :

Перець Капі – 1 штука

Риба червона – 100 грамів

Листовий салат Баталія – 1 пучок

Зелений огірок – 1 штука

Рослинна олія – 1 столова ложка

Сіль – 1 чайна ложка.

закуска складники

Корисні властивості продуктів. І так почнемо із риби. Вона потрібна і дуже корисна так, як багата на вітаміни й є цінним джерелом для організму, як дітей, так і дорослих. Страви з риби є смачним делікатесом на будь-яких застіллях в будь-яку пору року. А якщо взяти лосось, сьомгу, горбушу то вони взагалі займають почесне місце на святкових вечерях чи званих обідах. Таку рибу можна давати навіть і дітям тільки її треба підсмажити або запекти. Дієтологи рекомендують 1-2 рази на тиждень вживати цей продукт, який надзвичайно корисний для роботи мозку та серця. Для тих, хто веде здоровий спосіб життя це необхідний інгредієнт в раціоні харчування. Риба легка в приготуванні, її можна запекти в духовці з сезонними овочами, або приготувати на парі. В нашому випадку це буде червона риба, її можна вживати без запікання. Для риби в гарному поєднанні підходить і листковий салат Баталія. Йому надають перевагу ті, хто веде здоровий спосіб життя та здорове харчування, це відмінний продукт у їхньому раціоні. Тут є ряд цінних вітамінів та амінокислот, але сама калорійність дуже низька, яка має здатність підтримувати імунну систему нашого організму. Безліч вітамінів які впливають на кістки, зуби, судини. Не поступається своєю важливістю та користю перець Капі. Він червоний соковитий, солодкий і має дуже приємний аромат. Його можна вживати в їжу тільки-но зірваним свіжим без всякої обробки. Найчастіше з цього перцю готують лечо, соуси, різні салати, фаршировані страви, гарніри, він добрий, смачний і в тушкованому, і в печеному, і в маринованому і навіть у солоному вигляді. А у нашій закусці він буде свіжий. Капі корисний для нашого організму тим, що багатий на аскорбінову кислоту, може підвищити імунітет, допоможе позбутися безсоння, стресу, депресії. Перець має багато переваг, тому він найпопулярніший серед різновиду перців і найпоширеніший у салатах і закусках.

Етапи приготування:

1. Спочатку беремо рибу червону, ту яка вам найбільше до вподоби, нарізаємо її порційними шматочками.

закуска приготування

2. Огірок свіжий миємо під струменем води, відрізаємо хвостик, розрізаємо вздовж овоч на дві половини й нарізаємо його тоненькими кусочками.

закуска поживна

3. Листя салату також миємо під протічною водою, розкладаємо на паперовий рушник, щоб стекла вода, потім подрібнюємо листя.

закуска корисна

4. Тепер беремо перець Капі, миємо його в протічній воді, нарізаємо кружечками, попередньо видаливши плодоніжку і насіння.

закуска пікантна

5. Формуємо закуску. Беремо тарілку для закуски та починаємо розкладати на ній овочі. Спершу кладемо нарізаний огірок, потім подрібнене листя салату, далі кладемо кружечки перцю, на самий верх розкладаємо шматочки риби, поливаємо рослинною олією, підсолюємо. Декоруємо на свій смак. Все апетитна, корисна, смачна, оригінальна закуска готова. Смакуйте на здоров’я!

закуска готова

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert